Президент Порошенко оглянув нову станцію метро «Перемога»
19 серпня 2016 15:52 Місто
Президент Порошенко оглянув нову станцію метро «Перемога» 30-та станція Харківського метрополітену «Перемога» буде відкрита для пасажирів до Дня визволення Харкова.

19 серпня Президент України оглянув готову станцію харківського метрополітену «Перемога». «Харків зустрічає ювілей Незалежності, День міста введенням нової станції метро. Трьохсоттисячний мікрорайон, щодня більше 50 тисяч харків'ян і гостей міста матимуть можливість скористатися, як кажуть, можливо, кращим в світі харківським метро. Мені дуже приємно сьогодні бути разом з харків'янами і святкувати цю подію», - сказав глава держави, виступаючи перед метробудівниками і харків'янами, які зібралися на станції, яка працює зараз в технічному режимі.

За словами Харківського міського голови Геннадія Кернеса, відкриття станції для пасажирів відбудеться після рішення Кабінету міністрів, яке дозволить почати експлуатацію «Перемоги». «Наскільки нам відомо, Кабінет міністр розглядатиме це питання у вівторок. Нам потрібен сертифікат про введення в експлуатацію. Як тільки Кабмін його підпише, Харківський виконавчий комітет прийме відповідні рішення, і станція відразу ж почне працювати. За нами затримки не буде», - зазначив Геннадій Кернес.

Глава держави поспілкувався з жителями Олексіївки, які зібралися біля виходів з метро, і запросив їх разом оглянути нову станцію. Петро Порошенко також вручив державні нагороди працівникам Харківського метрополітену і метробудівцям.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини