Понад 47 тисяч людей взяли участь у загальноміському суботнику в Харкові
25 квітня 2015 13:36 Екологія
Понад 47 тисяч людей взяли участь у загальноміському суботнику в Харкові Загальноміський суботник пройшов сьогодні, 25 квітня, в Харкові з ініціативи міського голови Геннадія Кернеса.

У суботнику у всіх районах міста взяли участь понад 47 тис. людей, було задіяно 271 од. техніки. Учасники суботника ліквідували 43 звалища, вивезли 773 куб. м сміття, 1 тис. 123 кг негабаритного сміття.

Також сьогодні привели до ладу 72 зупинки пасажирського транспорту, очистили від наклейок і пофарбували 1 тис. опор і 7 світлофорів. Крім того, учасники суботника відремонтували 31 спортивний і дитячий майданчики, знесли 133 сухостійних дерева, кронували більше 500, а також посадили 263 дерева, 418 кущів та 6 тис. квітів.

Як зазначив заступник міського голови з питань інфраструктури Євген Водовозов, проведенням суботника харків'яни допомагають комунальним службам зробити місто чистішим. «Дуже багато роботи по наведенню ладу в місті виконують щодня комунальні служби, і наше завдання сьогодні - допомогти їм у цьому. Я і моя сім'я із задоволенням беремо участь у такому заході. Якщо ти любиш своє рідне місто, то виходити на суботник - не соромно», - зазначив заступник міського голови.

Також у загальноміському суботнику взяв участь заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко. «Я сподіваюся, що всі харків'яни підтримають ініціативу міського голови Геннадія Кернеса, вийдуть у двори і наведуть в них лад. У наступні вихідні ми продовжимо упорядковувати наше місто і зробимо його ще чистішим», - підкреслив Андрій Руденко.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини