Половина міських автоперевізників подала заявки на підвищення вартості проїзду
10 квітня 2014 18:18
Половина міських автоперевізників подала заявки на підвищення вартості проїзду Шість автоперевізників з 13, які працюють у Харкові, подали до Департаменту транспорту заявки на узгодження нових тарифів на проїзд. Про це сьогодні, 10 квітня, повідомив директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан. Він зазначив, що це стосується 57 міських автобусних маршрутів. Документи будуть розглянуті найближчим часом.

«У Харкові всього 125 міських маршрутів. Я думаю, що решта перевізників, швидше за все, теж подадуть заявки на підвищення вартості проїзду, оскільки всі знаходяться в однаковій ситуації. Ми розглянемо ці заяви. Якщо вони обгрунтовані, то узгодимо нові тарифи», - підкреслив Сергій Дульфан.

За його словами, враховуючи, що останній раз вартість проїзду підвищувалася на окремих маршрутах в грудні минулого року, а паливо і мінімальна заробітна плата за цей час значно зросли, збільшення тарифу обгрунтовано.

Після того як міська рада погодить нові тарифи, автоперевізники мають право підвищити вартість проїзду вже через кілька днів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини