Парк Горького готує до запуску новий екстремальний атракціон
26 квітня 2019 17:28 Культура
Парк Горького готує до запуску новий екстремальний атракціон Новий атракціон «Air Bat» монтують у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Як повідомив сьогодні, 26 квітня, журналістам прес-секретар парку Андрій Кравченко, його виготовила італійська компанія «Technical park», яка, зокрема, поставила в Харків колесо огляду.

За словами Андрія Кравченка, парк ім. Горького одним з перших в світі замовив «Кажана». Подібні атракціони також зібрали для Франції.

До Харкова атракціон привезли торік. З настанням тепла провели будівельні роботи і почали монтажні, які триватимуть ще кілька днів. Потім атракціон протестують, і як тільки парк отримає дозвільні сертифікати, любителі екстриму зможуть купити квитки.

«Ми прагнемо до того, щоб кожен сезон пропонувати людям щось нове. Думаю, це буде один з найбільш адреналінових атракціонів в парку Горького, тому що карусель не просто обертається. Це інтерактивний атракціон, в якому ступінь екстремальності выбираете ви самі. Залежно від того, як сильно повернете крила цих посадкових капсул, настільки сильно і будете обертатися. Там передбачені важелі, провертаючи їх вправо або вліво, вас буде обертати в один або інший бік», - розповів Андрій Кравченко.

Спеціаліст «Technical park» Пауло Коданьйолла повідомив, що в капсулі людину будуть утримувати рама і ремені безпеки. У разі надзвичайної ситуації атракціон автоматично зупиняється, і оператор може вручну розблокувати капсулу. Також в атракціоні передбачений блок безперебійного живлення, тому, якщо відключать електрику, «Air Bat» все одно спуститься на землю.

Вартість катання на атракціоні складе 50 грн. На атракціоні зможуть кататися відвідувачі з ростом від 130 см до 195 см.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини