Олександр Новак вручив харків'янкам почесні грамоти
07 березня 2017 15:20 Місто
Олександр Новак вручив харків'янкам почесні грамоти Секретар Харківської міської ради Олександр Новак сьогодні, 7 березня, вручив харків'янкам Подяки міського голови та Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради.

Церемонія нагородження, присвячена Міжнародному жіночому дню, пройшла у малій залі міської ради.

«Сьогодні ваш день - свято любові, весни та краси. У Харкові народилися, жили і працювали видатні жінки. Актриса Людмила Гурченко, співачка Клавдія Шульженко, доктор медичних наук, професор Любов Мала, льотчиця та перша жінка, яка була удостоєна звання Героя Радянського Союзу, Валентина Гризодубова. І це далеко не весь перелік. Спасибі за те, що ви робите для Харкова, за ваші досягнення та успіхи. І не дивлячись на різні думки з приводу того, чи потрібне свято 8 Березня, ми продовжимо вас вітати, тому що цінуємо вас. Щастя вам і вашим близьким, міцного здоров'я та благополуччя!» -  сказав Олександр Новак.

Грамоти та подяки вручили, у тому числі, співробітницям Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, Юридичного департаменту, Департаменту економіки та комунального майна, Департаменту бюджету і фінансів, Департаменту організаційної роботи, Департаменту охорони здоров'я, Департаменту міжнародних відносин. Крім того, Подяку оголосили листоноші відділення №118 Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» Раїсі Шпаразі.

З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини