Оголошено міський конкурс соціальних проектів
24 грудня 2014 16:38 Суспільство
Оголошено міський конкурс соціальних проектів Конкурс на виконання соціального замовлення та конкурс соціальних проектів «Єдиної соціальної мережі» пройде в Харкові в 2015 році.

Як повідомили в Департаменті праці та соціальної політики, у конкурсі можуть взяти участь громадські організації та благодійні фонди соціальної спрямованості.

Проекти конкурсантів повинні бути спрямовані на надання соціальних послуг людям з особливими потребами, багатодітним сім'ям, сім'ям, в яких виховуються діти-сироти та діти з особливими потребами, а також одиноким непрацездатним і літнім городянам.

Серед основних напрямків конкурсу - підтримка роботи клубів активного довголіття; надання транспортної соціальної послуги для інвалідів 1-ї та 2-ї груп з проблемами опорно-рухового апарату; надання послуги супроводу для інвалідів із зору і слуху; формування здорового способу життя в системі профілактики онкозахворювань; підтримка волонтерського руху та ін.

Бажаючі взяти участь у конкурсі мають подати свій проект на розгляд до «Єдиної соціальної мережі». У документі конкурсантам потрібно сформулювати проблему, на вирішення якої спрямовано проект, вказати його мету, план реалізації, аудиторію, на яку він розрахований, ресурси, необхідні для його реалізації, і описати бажані результати після його впровадження.

Пропозиції та соціальні проекти на конкурси приймаються до 17:00 26 січня 2015 року відділом розвитку соціальних послуг управління праці та соціальних питань Харківської міської ради за адресою: вул. Сумська, 64, 5 пов., каб. 188. Крім того, за додатковою інформацією можна звернутися за тел.: 715-73-96.

З більш повною інформацією про участь у конкурсі «Єдиної соціальної сережі» можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини