#Обличчя_Харкова. Володимир Новіков – старший майстер КП «Харківські теплові мережі»
19 травня 2022 09:07 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Володимир Новіков – старший майстер КП «Харківські теплові мережі» Старший майстер КП «Харківські теплові мережі» Володимир Новіков робить усе можливе, щоб навіть за умов війни якнайбільше харків'ян було забезпечено гарячою водою.

Як повідомили на підприємстві, Володимир Новіков працює у Шевченківській філії КП «ХТС» з 1997 року. Він займається техобслуговуванням мереж, ліквідує пошкодження, що виникають на магістральних трубопроводах, а також слідкує за тим, щоб тепло та гаряча вода рівномірно подавалися до будинків харків'ян. Так, у разі виникнення аварійної ситуації Володимир Новіков та його бригада слюсарів завжди готові оперативно відрегулювати теплові режими та переключити джерела теплопостачання.

На підприємстві зазначили, що у лютому, коли почалася війна, опалювальний сезон ще не закінчився. І якщо до Шевченківського району, за яким закріплений Володимир Новіков, ворожі снаряди спочатку прилітали рідко, то Київський, Холодногірський та Основ'янський райони, що межують з ним, постраждали одними з перших.

«Було пошкоджено котельні та теплові пункти, пробито осколками або знищено зовнішні трубопроводи. Температура опускалася до 18 градусів морозу, харків'ян не можна було залишити без опалення. Тому Володимир Геннадійович разом зі своєю бригадою, незважаючи ні на що, продовжували працювати і робили все можливе, щоб якнайбільше мешканців було забезпечено теплом», - зазначили на підприємстві.

Також там повідомили, що сьогодні Шевченківська філія, як і все підприємство, готує своє обладнання до нового опалювального сезону. Фахівці ХТС відновлюють внутрішньобудинкові, внутрішньоквартальні та магістральні мережі, реанімують котельні та теплові пункти, перевіряють та ремонтують камери та насосні, щоб у новому опалювальному сезоні харків'яни отримували якісні послуги підприємства.
 
Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини