#Обличчя_Харкова. Вікторія Сущенко – майстер дільниці КП «Харківводоканал»
27 вересня 2022 09:48 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Вікторія Сущенко – майстер дільниці КП «Харківводоканал» Майстер дільниці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Київського району Вікторія Сущенко бере активну участь у відновленні комунікацій водопостачання та водовідведення у будинках на вул. Дружби Народів - одній із найбільш постраждалих від ворожої агресії.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», Вікторія Сущенко багато років пропрацювала у житлово-комунальному господарстві міста і в колективі користується заслуженою повагою. Її багатий виробничий досвід дозволяє бригаді справлятися з найскладнішими та найвідповідальнішими завданнями, які ремонтникам нерідко доводиться виконувати під ворожими обстрілами.

За словами Вікторії Сущенко, незважаючи на колосальну шкоду, яку агресор завдав житловому фонду Північної Салтівки, бригади продовжують щодня відновлювати подачу води харків'янам, а також вживають усіх необхідних заходів, щоб убезпечити їхні квартири від підтоплень.

«Але у суворих трудових буднях є у нас і яскраві моменти. Це відбувається тоді, коли із евакуації додому повертається чергова сім'я. Обов'язково намагаюся відвідати харків'ян, які прибули, привітати та поцікавитися, чи немає проблем з водопостачанням та каналізацією. Ось такі зустрічі залишаються у пам'яті надовго», - зазначила Вікторія Сущенко.
Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини