#Обличчя_Харкова. Сергій Павленко - бригадир КСП «Харківміськліфт»
05 серпня 2022 15:56 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Сергій Павленко - бригадир КСП «Харківміськліфт» Бригадир ремонтної бригади на дільниці з виготовлення, ремонту та заміни крупних вузлів та деталей ліфтів №19 КСП «Харківміськліфт» Сергій Павленко забезпечує роботу обладнання у воєнний час.

Як повідомили на підприємстві, Сергій Павленко - електромеханік з ліфтів 4-го розряду. У КСП працює з 2018 року. Завдяки своєму досвіду та організаторським здібностям став старшим у бригаді.

Зараз його ремонтна бригада складається з чотирьох працівників. До їхніх обов'язків входить повна або часткова заміна обладнання.

«Це все досить важке обладнання: електродвигун важить від 100 до 500 кг, повний комплект на встановлення чи заміну - півтори-дві тонни. Бригада їздить містом на спеціальному авто - пересувній аварійно-ремонтній майстерні, де є кран, візки тощо», - зазначили у «Харківміськліфті».

Сам Сергій Павленко каже, що ліфти мають працювати безперебійно, щоб люди похилого віку, люди з інвалідністю або після операцій, які не можуть пересуватися без сторонньої допомоги, почувалися комфортно.

«Я довіряю своїй бригаді повністю, впевнений у кожному. Нам доводилося бувати у зруйнованих житлових будинках. Немає людини, яка не хотіла б усім українцям мирного неба», - наголосив Сергій Павленко.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитися у соціальних мережах з хештегу #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини