#Обличчя_Харкова. Сергій Нестеренко - старший майстер КСП «Харківміськліфт»
19 серпня 2022 14:29 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Сергій Нестеренко - старший майстер КСП «Харківміськліфт» Старший майстер дільниці з технічного обслуговування ліфтів №2 КСП «Харківміськліфт» Сергій Нестеренко під час війни став волонтером.

Як повідомили на підприємстві, у КСП «Харківміськліфт» Сергій Нестеренко прийшов у листопаді 2017 року майстром, але завдяки технічній грамотності та професійним навичкам отримав звання старшого майстра. До цього працював у Харківському метрополітені.

Сергій Нестеренко відповідає за організацію робіт із технічного обслуговування та ремонту ліфтів у будинках Шевченківського району, а також за виконання електромонтерами заявок мешканців.

З початку запровадження воєнного стану в Україні став волонтером – розвантажував, завантажував та комплектував набори гумдопомоги для ЗСУ, дітей, лікарень. Крім того, наприкінці березня очолив одну із бригад співробітників КСП «Харківміськліфт» із закриття дверних та віконних отворів, пошкоджених після обстрілів (за заявками КП «Харківспецбуд»).

Коли у місті почали запускати ліфти, разом із підлеглими проводив огляд, складав акти та організовував запуск ліфтів Шевченківського району. Зокрема, наразі в районі відновили роботу 1268 ліфтів.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соцмережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини