#Обличчя_Харкова. Сергій Голуб - голова Комітету у справах сім’ї, молоді та спорту по Слобідському району
12 серпня 2022 16:48 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Сергій Голуб - голова Комітету у справах сім’ї, молоді та спорту по Слобідському району Голова Комітету у справах сім’ї, молоді та спорту по Слобідському району Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Голуб виконує професійні обов’язки та допомагає містянам.
Основні напрямки діяльності Сергія Голуба – реалізація молодіжної, сімейної та гендерної політики, розвиток фізичної культури і спорту, соціальна підтримка багатодітних сімей, оздоровлення дітей та попередження домашнього насильства у Слобідському районі міста.

У розпал бойових дій, під час активних обстрілів та бомбардувань, власним транспортом евакуював сім'ї з дітьми, багатодітні сім'ї та людей похилого віку з Харкова до безпечніших регіонів України. Спільно з волонтерськими організаціями надає допомогу соціально незахищеним категоріям громадян, переселенцям та військовослужбовцям. 
Разом з Адміністрацією Слобідського району постійно займається доставкою гуманітарної допомоги мешканцям району. Завдяки його роботі майже щодня понад 800 жителів Слобідського району отримують продуктові набори, засоби особистої гігієни та ліки.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини