#Обличчя_Харкова. Олеся Каребіна – працівник управління соцзахисту
13 серпня 2022 10:21 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Олеся Каребіна – працівник управління соцзахисту З початку повномасштабної війни Олеся Каребіна не залишила Харків та всіляко допомагає мешканцям Індустріального району.

В управлінні соціального захисту населення Індустріального району Олеся Каребіна працює більше 10 років та вісім з них –  займає посаду завідувача сектору опрацювання заяв та прийняття рішень відділу соціальних допомог. Цей підрозділ забезпечує своєчасне нарахування та виплату житлових субсидій, державних соціальних допомог сім'ям з дітьми та інших видів допомог. 

«Маючи чуйність і небайдужість до чужих проблем, Олеся після робочого дня в управлінні займається волонтерською діяльністю - забезпечує людей похилого віку та дітей гуманітарною допомогою, ліками та іграшками, дарує людям тепло душі та позитивні емоції», - повідомили у Департаменті соціальної політики. 

Також там зазначили, що Олеся Каребіна веде здоровий спосіб життя і у вільний від роботи час залучає до занять спортом своїх колег. 

Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини