#Обличчя_Харкова. Катерина Звягінцева – працівник управління соцзахисту Слобідського району
12 серпня 2022 10:27 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Катерина Звягінцева – працівник управління соцзахисту Слобідського району Під час війни Катерина Звягінцева, яка працює завідувачем інформаційно-реєстраційного сектору відділу соціальних допомог Управління соціального захисту населення Слобідського району, не залишила місто.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення Катерина Миколаївна не перестала бути корисною людям. Вона виконувала свої професійні обов’язки в дистанційному режимі та разом з волонтерами міста Харкова адресно доставляла продуктові набори та гуманітарну допомогу, брала участь у приготуванні гарячих обідів для медичних працівників та в евакуації людей з небезпечних місць. 

В Управлінні соціального захисту населення Слобідського району Катерина Звягінцева працює вже понад шість років. 

«Катерина Миколаївна завжди проявляє себе як відповідальна, благонадійна, чуйна та позитивна людина. У цей складний для всієї держави час вона кожного ранку зустрічає відвідувачів з різних питань, оперативно та компетентно надає потрібні роз’яснення  людям похилого віку, ветеранам війни та особам з інвалідністю, організовує прийом внутрішньо переміщених громадян та консультує телефоном всіх громадян, які потребують соціального захисту», - зазначили у районній адміністрації. 

Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини