#Обличчя Харкова: Ірина Риженкова - лікар-рентгенолог Міської поліклініки №9
16 травня 2022 09:06 Обличчя Харкова
#Обличчя Харкова: Ірина Риженкова - лікар-рентгенолог Міської поліклініки №9 Лікар Міської поліклініки №9 Ірина Риженкова продовжує працювати з першого дня війни та робить рентген-знімки мешканцям мікрорайону.

Як повідомили у медкзакладі, Ірина Риженкова родом з Харкова. Має багаторічний досвід роботи, пройшла шлях від медсестри до завідувача. Наразі щодня обстежує більш ніж 10 пацієнтів, а також видає харків'янам на першому поверсі поліклініки гуманітарну допомогу.

Зазначимо, що до полікліники надходять перев’язувальні матеріали, лікарські засоби, медичні вироби, дитяче харчування та памперси.

Наразі у поліклініці у черговому режимі працює бригада лікарів у складі: ортопеда-травматолога, акушера-гінеколога, офтальмолога, невропатолога, рентгенолога, працюють сімейні лікарі. Також там проводяться процедури фізіотерапії та працює лабораторія.

Час роботи визначається з огляду на оперативну ситуацію. Наразі чергові лікарі працюють щовівторка та п'ятниці з 9:00 до 12:00, без попереднього запису. У цей же час у поліклініці видають гуманітарну допомогу. Сімейні лікарі працюють щодня з 9:00 до 12:00. Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті медустанови: https://9pol.city.kharkov.ua/category/novosty/.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини