Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом
06 вересня 2013 15:47
Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Глава американського міста-побратима Цинциннаті Марк Меллорі сьогодні, 6 вересня, зустрівся з Харківським міським головою Геннадієм Кернесом.

Мер Цинциннаті пообіцяв, що його наступник на цій посаді буде не менш уважний до розвитку побратимських зв'язків.

«Я був у Харкові сім років тому, і зміни, які сталися в місті, видно неозброєним поглядом, особливо помітно відновлення архітектури. Я вражений тим, скільки архітектурних стилів представлено у Харкові, і пропоную організувати обмін фахівцями і студентами в цій сфері», - сказав Марк Меллорі.

За словами Геннадія Кернеса, 24 роки співробітництва між Харковом і Цинциннаті обидві сторони вважають максимально результативними.

Марк Меллорі, який іде з посади мера в листопаді 2013 року, пообіцяв передати наступному керівникові Цинциннаті досвід і стратегічну зацікавленість громад обох міст у продовженні муніципального співробітництва у сфері управлінських технологій, освітнього та культурного обміну.

Довідка. 11 вересня 1989 року колишній мер Цинциннаті Чарлз Люмен і секретар Харківського міського комітету КПУ Костянтин Хирний підписали на площі «Fountain» в Цинциннаті протокол, який офіційно проголосив Харків і Цинциннаті містами-побратимами.

За 24 роки, які пройшли з того часу, між Харковом і Цинциннаті відбулися обміни в самих різних сферах: від освіти та культури - до підприємництва і торгівлі, від медицини та соціальної сфери - до спорту і молодіжного руху. Пара «Харків-Цинциннаті» вважається найефективнішою серед міст-побратимів США і колишнього СРСР.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом Новий мер Цинциннаті продовжить співпрацю з Харковом
Друкувати
Останні новини