Найпопулярніші атракціони парку Горького - колесо огляду і Будинок жахів
16 вересня 2013 17:14
Найпопулярніші атракціони парку Горького - колесо огляду і Будинок жахів Постійна комісія з гуманітарних питань Харківської міськради сьогодні, 16 вересня, провела виїзне засідання в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Для депутатів міської ради провели екскурсію парком, розповіли про його роботу, останні новинки, показали найпопулярніші атракціони.

Як повідомив під час заходу головний інженер парку Олег Гріненко, парк постійно розвивається, вдосконалюється. Крім наведення в ньому ладу в установу закуповуються нові атракціони. Так, у парку Горького з'явився новий тир, японський майданчик, атракціон «Катапульта». Крім того, гості парку тепер можуть відпочивати на березі озера, де встановлені затишні лавки та альтанки. Ще одна новинка в парку - поява бездротового Інтернету Wi-Fi.

Олег Гриненко зазначив, що серед найпопулярніших атракціонів, як і раніше, залишаються колесо огляду, американські гірки, повітряні перегони («Air Race»), а також Будинок жахів, з модернізацією якого кількість його відвідувачів  збільшилася.

За словами голови депутатської комісії з гуманітарних питань Юрія Пояркова, парк змінився навіть за останній рік.

«Тут вкладено дуже багато праці. Я захоплююся цим парком, тут чистота й затишок. Я знаю, яким був цей парк 50 років тому. Мені подобається, яким він став зараз», - підкреслив Юрій Поярков.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини