Нагороджено переможців конкурсу «Учитель року»
08 лютого 2019 16:33 Місто
Нагороджено переможців конкурсу «Учитель року» Кращі педагоги отримуватимуть щомісячну стипендію - 5000 грн.

8 лютого у Харківській міській раді відбувся прийом лауреатів і переможців конкурсу «Учитель року - 2019». Викладачі шкіл і гімназій змагалися в 5 номінаціях, визначених Міністерством освіти і науки України. До журі конкурсу традиційно входили ректори харківських вишів.

Переможцями конкурсу стали: Вікторія Сахно (вчитель інклюзивного класу, школа №124 Московського району); Володимир Вишневецький («Захист Вітчизни», гімназія №152 Холодногірського району); Сергій Ігнатьєв («Захист Вітчизни», школа №135 Шевченківського району); Олександр Поклонський («Географія», школа №38 Немишлянського району); Юлія Болотіна («Основи здоров'я», школа №165 Київського району); Катерина Завсеголова («Французька мова», спецшкола №162 Новобаварського району) та Олена Загдай («Французька мова», гімназія №46 Слобідського району).

«Сама атмосфера конкурсу така, що в ній з'являються нові ідеї, які, може бути, залишилися б без уваги в щоденній рутині. Це само по собі - творчість, ривок вперед. Вам особлива честь і подяка за те, що, крім основної роботи, присвятили цьому час і сили», - сказав Харківський міський голова Геннадій Кернес, вітаючи педагогів.

«Сьогодні серед переможців - учитель інклюзивного класу, Вікторія Петрівна Сахно. Я радий і пишаюся тим, що ми збільшуємо доступність освіти в Харкові, і це продовжиться. Думаю, скажу від всіх - ваші вміння і душевні сили, які ви даєте особливим дітям, що називається, втричі зараховуються і Богом і людьми, батьками таких дітей. Низький вам уклін», - зазначив міський голова.

Переможці нагороджені Подяками Харківського міського голови та сертифікатами на щомісячну грошову доплату. З 2019 року її збільшено з 3 до 5 тис. грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини