На зимових канікулах учителі відвідають семінари з комп'ютерного навчання
15 грудня 2011 09:25
На зимових канікулах учителі відвідають семінари з комп'ютерного навчання Для вчителів, які не володіють комп'ютером або володіють ним на низькому і середньому рівнях, протягом зимових канікул проведуть тематичні семінари.

На спеціальних заняттях педагоги шкіл зможуть навчитися користуванню комп'ютером, а також підвищити свою кваліфікацію.
Як повідомили в Департаменті освіти Харківської міської ради, роботу з навчально-методичної інформатизації провадять у Харкові ще з 2009 року. Тільки за минулий навчальний рік у місті провели 10 тематичних семінарів, які відвідали понад чверть харківських учителів - 2,5 тисячі. Тематика цих семінарів щорічно визначається відповідно до освітніх запитів педагогів.
Робота спрямована на те, щоб 100% учителів шкіл та гімназій міста ознайомилися з основами інформаційно-комунікаційних технологій. Для цього Департамент освіти розробив програму навчально-методичного семінару «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».
Як повідомили в департаменті за результатами моніторингу вчителів, зокрема їхніх навичок у сфері володіння комп'ютером, це навчання дало позитивні результати.
За даними Департаменту освіти, у вересні 2011 року серед 8,5 тис. вчителів міста взагалі комп'ютером не володіла 391 особа, що становило 4,6% від загальної кількості педагогів. На низькому і середньому рівні - відповідно 13,92% і 24,45%, решта вчителя володіють комп'ютером на високому та достатньому рівні. За даними моніторингу в грудні, серед педагогів міста тільки 56 вчителів не мають навичок роботи на ПК, що становить 0,67% від їхньої загальної кількості.
 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини