На вулиці Столєтова встановили нові світильники
19 березня 2015 19:14 ЖКГ
На вулиці Столєтова встановили нові світильники Біля Харківського навчально-виховного комплексу №14 по вул. Столєтова, 7 реконструювали мережі зовнішнього освітлення.

Як повідомив сьогодні, 19 березня, на відкритті лінії освітлення директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, біля НВК встановили 46 залізобетонних опор, 42 енергозберігаючих світильника і змонтували 900 м кабельних мереж.

Перший заступник голови Адміністрації Московського району В'ячеслав Зоценко розповів, що на території навколо НВК №14 ніколи не було світильників. Тепер ця частина вулиці стала більш безпечною для дітей, які живуть в НВК п'ять днів на тиждень.

Віктор Кітанін зазначив, що згідно з дорученням Харківського міського голови Геннадія Кернеса перед комунальниками стоїть першочергове завдання - реконструювати мережі зовнішнього освітлення біля навчальних закладів і лікарень, де досі не було світла. У найближчих планах встановити світильники біля двох дитячих садків та однієї школи в Жовтневому районі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини