На вулиці Примерівській ремонтують магістральну теплотрасу
01 вересня 2016 12:25 ЖКГ
На вулиці Примерівській ремонтують магістральну теплотрасу Заміна магістральних теплових мереж діаметром 600 мм проводиться зараз на вул. Примерівській, в районі пр. Московського.

Як повідомив сьогодні, 1 вересня, головний інженер філії Московського району КП «Харківські теплові мережі» Олексій Лука, у цьому місці проходить одна з найважливіших теплотрас системи теплопостачання міста Харкова. Цей трубопровід пов'язує між собою кілька районів міста - Київський, Московський, Основ'янський, Слобідський.

«Ця теплотраса була побудована більше 50 років тому, й ресурс старих труб вже практично вичерпався. Ця ділянка вважається аварійною, оскільки щорічно тут відбуваються одна-дві серйозні аварії. Тому було прийняте рішення про проведення ремонтно-відновлювальних робіт в рамках підготовки до опалювального сезону», - зазначив Олексій Лука.

Зараз тепловики замість сталевих, поїдених корозією труб почали укладати нові - пінополіуретанові, які мають великий термін експлуатації і зводять втрати тепла до мінімуму. Всього планується замінити 360 м теплотраси.

Роботи будуть закінчені до 1 жовтня.

Нагадаємо, що на підготовку до роботи в осінньо-зимовий період КП «ХТМ» спрямувало 25 млн грн. Зараз підприємство веде повномасштабну підготовку до опалювального сезону у всіх районах міста Харкова, зокрема, ведуться роботи з реконструкції системи теплопостачання по вул. Лелюківській, 1-а (будівництво нової дахової котельні з новими енергоефективними котлами та обладнанням), розпочаті роботи з реконструкції теплових магістралей по вул. Енергетичній, пров. Костюринському. Ведуться планові капітальні та поточні ремонтні роботи на великих, середніх, малих котельнях, центральних і індивідуальних теплових пунктах житлових будинків міста Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини