На Салтівці відкрили майданчик для вигулу собак
03 вересня 2015 19:53 Інфраструктура
На Салтівці відкрили майданчик для вигулу собак Перший на Салтівці майданчик для вигулу собак відкрили сьогодні, 3 вересня, в районі будинку по пр. Тракторобудівників, 63.

Як повідомив заступник Харківського міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко, це черговий майданчик, який відкрили у Харкові для дресирування і вигулу собак.

«Це спеціалізований майданчик, яка дозволяє господарям тренувати своїх вихованців, не заважаючи при цьому іншим жителям району гуляти вулицею. Навколо майданчика встановили огорожу. Я впевнений, що таких майданчиків у місті буде все більше, згодом вони з'являться в кожному районі», - підкреслив Андрій Руденко.

Як повідомила директор КП «Центр поводження з тваринами» Юлія Шаповалова, перш ніж визначитися, які снаряди встановити на майданчику, фахівці підприємства порадилися з кінологами з обласного управління МВС. Такі снаряди є основними для того, щоб собака пройшов загальний курс дресирування, а також міг виконати нормативи спортивних змагань.

Крім того, господарям собак запропонують об'єднатися в групи. До них приїжджатиме фахівець міського притулку, який займається соціалізацією складних собак, і допомагатиме тренувати тварин.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини