На проспекті Тракторобудівників перекладуть трамвайні колії
30 листопада 2015 14:25 Інфраструктура
На проспекті Тракторобудівників перекладуть трамвайні колії Реконструкція трамвайних колій проходить зараз на пр. Тракторобудівників.

Як повідомив сьогодні, 30 листопада, директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан, капітально відремонтують колії на декількох найбільш проблемних ділянках проспекту. Реконструкцію почали біля Палацу дитячої та юнацької творчості, потім робочі перейдуть до дамби, після чого - до ділянки від вул. Блюхера до пр. Тракторобудівників, 130. Всього буде замінено близько 1,5 км шляхів. «Старі дерев'яні шпали замінимо на бетонні. Враховуючи те, що колії проходять вздовж житлових будинків, встановимо гумові прокладки для шумоізоляції», - зазначив Сергій Дульфан.

Роботи з реконструкції триватимуть до початку морозів. Рух трамваїв по пр. Тракторобудівників, на ділянці від Салтівського шосе до вул. Героїв Праці, планується відновити в кінці грудня.

Також реконструкція трамвайних колій триває на Корсиківському шляхопроводі. Як зазначив Сергій Дульфан, раніше на мосту було багато ям, а проїхати по коліях було неможливо, тепер, після ремонту, у водіїв фактично з'явиться ще одна додаткова смуга для руху.

За даними департаменту, наступного року продовжиться реконструкція Московського проспекту, трамвайних колій на вул. Москалівській (раніше - Жовтневої революції), реконструкція перетину колій біля залізничного воказалу, на вулицях Академіка Павлова, Героїв Праці, пл. Павлівській та ін. Крім того, в місті продовжать встановлювати нові світлофори.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини