На площі Свободи відбувся парад харківських вишів
01 вересня 2013 18:59
На площі Свободи відбувся парад харківських вишів Парад вищих навчальних закладів Харкова пройшов сьогодні, 1 вересня, на пл. Свободи під час загальноміського свята посвячення у студенти.

Площею пройшли колони студентів і викладачів кількох десятків ВНЗ Харкова. Серед них - представники Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, Національного університету «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого», Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Національного аерокосмічного університету ім. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Харківського національного університету радіоелектроніки, Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова.


Також у параді взяли участь студенти та керівництво Харківського національного економічного університету, Харківського національного медичного університету, Харківського національного фармацевтичного університету, Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка, Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди, Харківського національного аграрного університету ім. Докучаєва, Харківської державної зооветеринарної академії, Харківського національного університету будівництва та архітектури та інших ВНЗ.

Очолили колони ректори вищих навчальних закладів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів На площі Свободи відбувся парад харківських вишів

Друкувати
Останні новини