На Нових Домах завтра зміниться рух транспорту
13 жовтня 2015 18:43 Оперативна інформація
На Нових Домах завтра зміниться рух транспорту Рух транспорту по пр. Маршала Жукова, на ділянці від Стадіонного проїзду до пр. Московського, буде заборонено з 9:00 до 21:00 14 жовтня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з укладанням нижнього шару асфальтобетону на пр. Маршала Жукова.

На час проведення робіт деякі автобуси будуть об'їжджати закриту ділянку проспекту і робити висадку і посадку пасажирів за такою схемою:

№18е: пр. Героїв Сталінграда - пр. Маршала Жукова - вул. Танкопія - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський (висадка пасажирів робитиметься біля ст. м. «Маршала Жукова» при русі у бік пр. 50-річчя СРСР, розворот здійснюватиметься на перехресті пр. Московський - пр. Маршала Жукова, посадка пасажирів робитиметься в районі виходу зі ст. м. «Маршала Жукова» при русі у бік вул. Харківських Дивізій) - пр. Московський - вул. Харківських Дивізій - вул. Танкопія і далі за маршрутом;

№102е: пр. 50-річчя СРСР - пр. Московський і далі за маршрутом.

В цей же час тролейбус №1 курсуватиме наступним чином: ст. «28 м/р» - пр. Героїв Сталінграда - пр. Маршала Жукова - вул. Танкопія - бул. Богдана Хмельницького.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини