На КП «Харківводоканал» оновлять автопарк спецтехніки
21 червня 2018 14:23 ЖКГ
На КП «Харківводоканал» оновлять автопарк спецтехніки Нову спеціальну техніку для усунення аварій на мережах водопостачання та водовідведення планується закупити для КП «Харківводоканал».

 

Про це сьогодні, 21 червня, в ході робочої поїздки на Міські очисні споруди водовідведення №1 повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес.

В рамках заходу мер ознайомився з технікою, закупленою на підприємстві торік, в числі яких - екскаватор-навантажувач, сучасна мулососна машина, електротехнічна лабораторія та інші.

Як зазначив заступник директора комлексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Ігор Вороненко, автопарк підприємства оновлюється регулярно, але спецтехніки все одно не вистачає.

«Наше підприємство виконує великі обсяги робіт на мережах водопостачання та водовідведення, тому ми постійно потребуємо спецтехніки й нового обладнання», - зазначив Ігор Вороненко.

У свою чергу Геннадій Кернес повідомив, що вже цього року за бюджетні кошти для підприємства буде придбана необхідна техніка. «Це буде техніка нового покоління, яка дасть можливість без розриттів міняти комунікації. Також на підприємстві будуть застосовувати сучасні матеріали - труби із зшитого поліетилену. І найголовніше - це дозволить проводити ремонтні та аварійні роботи дуже чисто, акуратно і в строк», - сказав міський голова.

Нагадаємо, в 2016 році для КП «Харківводоканал» було закуплено 19 одиниць нової техніки, серед них - 9 екскаваторів JCB та 10 спеціальних аварійно-ремонтних автомобілів. У 2017 році автопарк підприємства поповнився ще на 23 одиниці техніки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини