На комунальні підприємства міста надійшла нова спецтехніка
02 грудня 2020 13:02 Місто
На комунальні підприємства міста надійшла нова спецтехніка Більше десятка прибиральних автомобілів і аварійно-ремонтних машин поповнили парк спецавтомобілів міста.

За кошти міського бюджету було закуплено по сім одиниць техніки для комунальних підприємств «Міськелектротранссервіс» та «Шляхрембуд».

Як повідомив директор КП «Шляхрембуд» Віталій Бура, спецтехніка підприємства щорічно оновлюється. Сьогодні автопарк поповнився двома одиницями підмітально-прибиральної техніки «PELICAN» і п'ятьма прибиральними машинами «ГЛОБУС».

«Ми отримали абсолютно нову американську техніку для прибирання злежалого сміття, який залишається після снігоприбиральних машин уздовж бордюрів. Раніше цей шар сміття потрібно було прибирати вручну. Також ми придбали прибиральні машини, які в літній період працюватимуть як самоскиди. У нашому автопарку є близько 40 одиниць такої техніки», - розповів Віталій Бура.

Як зазначив директор КП «Міськелектротранссервіс» Владислав Власенко, сьогодні автопарк підприємства за рахунок коштів міського бюджету поповнився п'ятьма аварійно-ремонтними машинами, вантажним автомобілем і спеціалізованим автомобілем з ремонту контактної мережі.

«Щодня в місті відбувається до 10 випадків аварійних ситуацій на контактній мережі, для виїздів на які будуть задіяні ці машини. У нашому автопарку є аналогічна техніка, але вона працює ще з 80-х років, і її потрібно міняти», - зазначив Владислав Власенко.

За словами першого заступника Харківського міського голови Ігоря Терехова, місто продовжить оновлення автопарків спеціальною технікою, і в бюджет на наступний рік закладені кошти для її придбання.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини