На Холодній Горі ремонтують покрівлю багатоповерхового будинку
11 липня 2017 11:48 ЖКГ
На Холодній Горі ремонтують покрівлю багатоповерхового будинку Капітальний ремонт покрівлі ведеться в багатоповерховому будинку по вул. Холодногірській, 11.

Ремонт покрівлі в цьому будинку було розпочато два тижні тому. До цього покрівля багатоповерхівки перебувала в аварійному стані, під час рясних опадів протікала. З цією проблемою мешканці будинку звернувся до Харківської міської ради.

Як зазначив майстер підприємства-підрядника Микола Величко, за два тижні ремонтники встигли виконати великий обсяг робіт. «У цьому будинку заплановано відремонтувати 1500 квадратних метрів покрівлі. Робочі зривають старий руберойд, роблять нову стяжку і закочують в два шари новий руберойд. На даний момент частина ремонту, а це покрівля над 3-м і 4-м під'їздами - на завершальному етапі. Одночасно ремонтуємо парапет над 5-м і 6-м під'їздами», - повідомив Микола Величко.

За його словами, фахівці компанії-підрядника ретельно працюють на кожному етапі, щоб мешканці будинку надовго забули про проблему протікання покрівлі. Майстри оцинковують парапети, оновлюють покриття над ліфтовими шахтами і вентиляційними каналами. Завершить капітальний ремонт покрівлі планується до кінця липня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини