На «Електроважмаші» святкують День машинобудівника
07 жовтня 2013 10:45
На «Електроважмаші» святкують День машинобудівника На харківському державному підприємстві «Завод «Електроважмаш» пройшла нарада з нагоди Дня машинобудівника.

У ході урочистої частини наради від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса машинобудівників зі святом привітала заступник директора департаменту - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Ірина Синицька.

«Завод «Електроважмаш» є флагманом вітчизняного машинобудування. Завдяки професіоналізму та відданості рідному заводу, ви зуміли вистояти в часи економічної світової кризи, і сьогодні підприємство знаходиться на підйомі і має відмінні перспективи. Своєю нелегкою працею ви забезпечуєте науково-технічний прогрес в українській економіці, сприяєте випуску конкурентоспроможної та наукоємної продукції, зміцнюєте позиції вітчизняних виробників на зовнішніх ринках. Ваші досягнення і успіхи - потужний фактор зростання національного господарства», - підкреслила Ірина Синицька.

П'ятеро робітників заводу отримали Почесні грамоти виконавчого комітету міськради, трьом машинобудівникам вручили Почесні грамоти міської ради. П'ятьом працівникам «Електроважмашу» була оголошена Подяка міського голови.

Довідка. Харківське ДП «Завод «Електроважмаш» - провідне підприємство України, яке виробляє турбогенератори, гідрогенератори, великі електричні машини постійного струму для приводів прокатних станів, металорізальних верстатів, шахтних підйомних машин, екскаваторів, а також комплектне електрообладнання для тепловозів, електровозів, дизель-поїздів, трамваїв і тролейбусів.

За 8 місяців 2013 року товарний випуск в порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшився на 137,2% і склав у діючих цінах 1 млрд 335 млн 673 тис. грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини