На День міста Харків відвідають дев'ять делегацій з міст-побратимів
20 серпня 2012 15:45
На День міста Харків відвідають дев'ять делегацій з міст-побратимів Дев'ять офіційних делегацій з міст-побратимів і партнерів приїдуть до Харкова на святкування Дня міста на запрошення Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Так, очікується приїзд делегацій з Бєлгорода, Нижнього Новгорода, Новосибірська та Санкт-Петербурга (Росія), Варни (Болгарія), Єревана (Вірменія), Каунаса (Литва), Кутаїсі (Грузія), Ришон Ле-Ціона (Ізраїль).

Найчисленніша делегація з міста Санкт-Петербурга - 11 чоловік - включає представників ветеранських організацій Санкт-Петербурга і Ленінградської області, в т.ч. і учасників Великої Вітчизняної війни.

У святкуванні Дня міста також візьме участь делегація словенської компанії «РІКО» в особі її генерального директора Янеза Шкрабеця.

До участі у святкових заходах з нагоди Дня міста запрошені керівники дипломатичних консульських установ та іноземних представництв, що працюють у Харкові.

Прийом делегацій міст України та зарубіжних міст-побратимів відбудеться 23 серпня (початок о 15:00) у малому залі міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини