Місто приводять до ладу після негоди
30 березня 2015 15:09 Оперативна інформація
Місто приводять до ладу після негоди В результаті стихії за останні дві доби в Харкові постраждали конструктиви будинків і комунікації мереж зовнішнього освітлення.

За інформацією Департаменту комунального господарства, мережі зовнішнього освітлення були обірвані на 22 об'єктах, на 21 з них зовнішнє освітлення вже відновлено.

Коротке замикання сталося за 10 адресами, на одній з них ремонтні роботи вже провели, на дев'яти інших об'єктах працюють аварійні бригади, зокрема, на вул. Артема, 48а, вул. Дерев'янка, 6, пр. Героїв Сталінграда, 121.

З двох повалених опор одна вже відновлена, друга - в роботі (пр. Московський, біля БК ХЕМЗ).

Також були пошкоджені інші комунікації, в результаті чого деякі об'єкти залишилися без зовнішнього освітлення. Робота більшості з них вже відновлена.

У зв'язку з поривами вітру були пошкоджені зовнішні конструктиви житлових будинків. Зокрема, були зірвані металеві козирки, обрамлення парапетів покрівель, звіси і жолоби водостічних труб, листи шиферних та металевих покрівель. До інформаційно-диспетчерської служби «15-62» з такого роду скаргами надійшло 105 заявок.

За словами заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрія Руденка, ці та інші проблеми, пов'язані з наслідками стихії, комунальники усували вчора і сьогодні. Найбільше пошкоджень в Ленінському, Жовтневому та Червонозаводському районах. Крім того, зараз пильна увага приділяється дорогам у парках, скверах і у дворах: їх очищають від криги і посипають піском.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини