Місто допомагає будинкам ОСББ, які потрапили в складну ситуацію
21 січня 2016 13:33 ЖКГ
Місто допомагає будинкам ОСББ, які потрапили в складну ситуацію У будинку по вул. Культури, 3, де влітку минулого року сталася пожежа, йдуть відновлювальні роботи.

Як повідомив начальник відділу з контролю за діяльністю житлових кооперативів та ОСББ Департаменту житлового господарства Олександр Бєляцький, під час пожежі згоріло 150 кв. м покрівлі. Хоч будинок і не є комунальною власністю, Департамент житлового господарства допомагає у його відновленні.

«Минулого року ми призначили підрядника. До зими робочі відремонтували 300 кв. м покрівлі, зробили капітальний ремонт горищних приміщень, переклали димоходи. Цього року ми продовжимо роботи», - зазначив Олександр Бєляцький.

За його словами, цього року в будинку відремонтують під'їзд: пофарбують і обштукатурять стіни, панелі, замінять вікна. Роботи почнуться в березні і закінчаться в травні.

Як зазначив начальник відділу Департаменту житлового господарства, завдяки програмі підтримки ОСББ, яка працює з 2007 року, щорічно з міського бюджету виділяються кошти для допомоги об'єднанням. Торік було виділено близько 4 млн грн, які були спрямовані на поточний ремонт 60 будинків ОСББ, а також на встановлення дитячих, ігрових та спортивних майданчиків, лавочок та урн.

У 2016 році з міського бюджету буде виділено близько 4,5 млн грн на ремонт внутрішньоквартальних доріг, прилеглих до будинків ОСББ, а також 1,5 млн грн на встановлення дитячих і спортивних майданчиків, урн і лавок та інших елементів благоустрою території.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини