Міськрада виділила кошти на будівництво електродепо «Олексіївське»
08 листопада 2017 10:21 Бюджет
Міськрада виділила кошти на будівництво електродепо «Олексіївське» Харківська міська рада внесла зміни до бюджету міста на 2017 рік.

Відповідне рішення було прийняте сьогодні, 8 листопада, на сесії міськради.

Як повідомила заступник Харківського міського голови - директор Департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева, внесення змін до бюджету міста Харкова на 2017 рік пов'язане з виділенням субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 54,3 млн грн.

Крім того, згідно з розпорядженнями Харківської облдержадміністрації бюджету міста Харкова збільшено обсяг субвенції на відшкодування вартості препаратів інсуліну та десмопресину при забезпеченні хворих на цукровий та нецукровий діабет (на 14 млн грн) і виплату грошової компенсації на придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції (1,3 млн грн).

Також були збільшені витрати на оплату праці педагогічних працівників (у зв'язку з підвищенням посадових окладів на два тарифних розряди) на 17,7 млн ​​грн.

На компенсацію пільгового проїзду окремих категорій громадян в міському електротранспорті було додатково передбачено 36 млн грн, в метрополітені - 30 млн грн.

На виплату одноразової адресної грошової допомоги громадянам міста, які опинилися в складній життєвій ситуації, виділено 12,3 млн грн.

Витрати на реконструкцію, поточний і капітальний ремонт об'єктів житлово-комунального господарства було збільшено на 131 млн грн.

На будівництво електродепо «Олексіївське» зі сполучною гілкою до третьої лінії Харківського метрополітену виділено 12 млн грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини