Міська влада закликає харків'ян допомогти переселенцям з Донбасу
02 вересня 2014 14:58
Міська влада закликає харків'ян допомогти переселенцям з Донбасу У всіх районах міста Харкова працюють пункти прийому гуманітарної допомоги для переселенців з Донбасу. Про це сьогодні, 2 вересня, під час програми у ефірі телеканалу «ОТБ» повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

Вона закликала всіх жителів міста не залишатися байдужими до земляків, які були змушені переїхати із зони воєнних дій.

Пункти розташовані в територіальних центрах соціального обслуговування, а також у волонтерських та районних організаціях Товариства Червоного Хреста. В пунктах приймають одяг, продукти харчування, предмети першої необхідності. Внести свій вклад в допомогу переселенцям з Донбасу можуть всі бажаючі - харків'яни, благодійні організації.

Пункти прийому розташовані за наступними адресами: вул. Новгородська, 4 (Дзержинський район), вул. Червоножовтнева, 6, 20, вул. Власенка, 14 (Жовтневий район), вул. 12 Квітня, 8 (Орджонікідзевський район), бульвар Богдана Хмельницького, 10а (Фрунзенський район), вул. Котлова, 34а, пр. Слави, 5, вул. Залізнична, 26 (Ленінський район), пров. Решетниківський, 3 (Комінтернівський район), вул. Богдана Хмельницького, 13 (Червонозаводський район), вул. Фрунзе, 12 (Київський район).

Також Світлана Горбунова-Рубан нагадала, що зараз у всіх територіальних центрах соціального обслуговування, в Центрі реабілітації «Промінь», а також Центрі реінтеграції бездомних громадян обладнують місця для проживання громадян, які були змушені виїхати з Донецької та Луганської областей.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини