Міська рада погасила облігації внутрішньої позики
09 грудня 2014 12:25 Місто
Міська рада погасила облігації внутрішньої позики Харківська міська рада 8 грудня здійснила погашення облігацій внутрішньої місцевої позики серії «D» на суму 99,5 млн грн.

Як повідомили в Департаменті бюджету і фінансів, погашення відбулося в повному обсязі і в терміни, встановлені проспектом емісії. Разом з погашенням була здійснена виплата доходу за облігаціями за останній відсотковий період.

Раніше розглядалася можливість рефінансування зазначеного випуску за рахунок нової емісії, але більш доцільним виявилося саме погашення облігацій. Таким чином, місто підтвердило свою здатність розраховуватися за борговими зобов'язаннями.

Нагадаємо, що емісію облігацій Харківська міська рада здійснила у 2011 році на загальну суму 99,5 млн грн, відсоткова ставка за запозиченнями становила 15% річних. Залучені кошти були спрямовані на ремонт і реконструкцію доріг в рамках підготовки міста до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Сплата процентного доходу за облігаціями протягом усього терміну їх обігу здійснювалася своєчасно і в повному обсязі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини