Міняти рекламу на білбордах можна тільки з вечора до ранку
07 липня 2015 13:42 Суспільство
Міняти рекламу на білбордах можна тільки з вечора до ранку За правилами розміщення зовнішньої реклами, змінювати рекламні полотна на білбордах в будні дні в Харкові дозволяється з 21:00 до 7:00.

При цьому у вихідні дні - час не обмежений. Виявляють правопорушників представники Департаменту контролю Харківської міської ради та Державтоінспекції.

Як пояснив сьогодні, 7 липня, під час спільного рейду начальник відділу реклами Департаменту контролю Віталій Нікулін, для заміни рекламних полотен потрібна спецтехніка, що дозволяє працювати на висоті, але вона перегороджує шлях автомобілям, що рухаються, в результаті чого утворюються пробки.

Віталій Нікулін зазначив, що представники департаменту щодня виїжджають на такі рейди самостійно, а раз на тиждень - з ДАІ. На ім'я правопорушника представники місцевих органів влади складають протокол, який розглядає міська адмінкомісія. Вона ж і виносить рішення про притягнення до відповідальності і виплати штрафу від 850 до 1700 грн. Накладають свої санкції і співробітники ДАІ.

Якщо ви стали свідком того, як у денний час хтось змінює рекламні полотна на білборді, про це можна повідомити за тел.: 760-74-87.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини