Михайло Добкін іде в президенти
24 лютого 2014 19:40
Михайло Добкін іде в президенти Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін має намір балотуватися на пост Президента України на майбутніх президентських виборах.
Про це Михайло Добкін заявив сьогодні, 24 лютого, на брифінгу. 

«Виходячи з того, що йде тотальний наїзд на російськомовне населення, приймаються закони, які ставлять під загрозу всіх, хто не сприймає фашизм і нацизм, звучать заклики без суду і слідства розправлятися з багатьма людьми, я прийняв для себе рішення балотуватися на пост Президента в найближчу виборчу кампанію. Це рішення остаточне. Я пройшов багато виборчих кампаній і ніколи свого виборця не підводив. Я впевнений у своїй перемозі, я знаю, що сьогодні ідеї величезної частини нашої країни, сподівання, побажання, надії ніхто не намагається захищати. Тому, не зневажаючи права тих, хто сьогодні задоволений тим, що відбувається, я готовий стати на захист тих, хто опинився в ситуації один на один із хаосом, що на них насувається», - зазначив Михайло Добкін. 

Він повідомив, що поки не визначився, як ітиме на вибори - самовисуванцем чи представляючи якусь політичну силу. 

Як повідомив Михайло Добкін, він не має наміру писати заяву про відставку з посади губернатора. «Якщо хтось хоче мене звільнити і у нього є такі повноваження, то нехай звільняє. Мені ця ситуація вже не цікава. Я обрав для себе інший шлях, яким і йтиму», - сказав Михайло Добкін. 

За його словами, обов'язки глави регіону з сьогоднішнього дня виконує перший заступник губернатора Валентин Дулуб.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини