Мешканці зоопарку святкують Масляну
07 березня 2019 11:15 Екологія
Мешканці зоопарку святкують Масляну Мешканцям Харківського зоопарку з нагоди Масляної принесли частування, а у вольєрах встановили опудала.

Як повідомили в зоопарку, порадувати ласощами вирішили вихованців, яким не протипоказане млинцева «дієта». Для тварин приготували млинці з різними начинками, щоб зберігався інтерес: який ж смачний вміст всередині чергового млинця. Святковий настрій створювало не тільки масничне частування, а й ще один атрибут цього весняного свята - опудало. Вийшов такий тематичний елемент збагачення середовища.

«Носуха на нового мешканця свого вольєра уваги не звернула і була зайнята поїданням млинця з малиною і чорною смородиною. Лисиці підбігали до опудал, намагаючись зрозуміти, що ж це таке. Чорно-бурі лисиці свій вибір зробили відразу: до опудал вони проявили мінімальний інтерес, чого не скажеш про млинці, які вони з'їли моментально», - розповіли у зоопарку.

За словами зоологів, ворони влаштували справжнє змагання за млинець з м'ясом. Бурий капуцин спочатку скинув з пенька опудало, а потім примати з'їли млинці з фруктовою начинкою.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини