Мережі водовідведення Київського району готують до опалювального сезону
27 червня 2022 14:55 ЖКГ
Мережі водовідведення Київського району готують до опалювального сезону Бригади Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» продовжують готувати об'єкти до експлуатації в осінньо-зимовий період.
Як повідомив сьогодні, 27 червня, начальник Київської районної експлуатаційної дільниці Владислав Ричко, робітники впорядкували 27 каналізаційних колодязів, прочистили 5,3 км мереж водовідведення і продовжують ремонтувати зруйновані каналізаційні колектори та трубопроводи.

«Відновлюємо каналізаційний колектор діаметром 400 мм з перекладкою технічно зношеного трубопроводу водовідведення по вул. Астрономічній. Вже замінили 16 метрів мереж, і роботи продовжуються. Ця мережа важлива для жителів селища Жуковського, оскільки відводить каналізаційні стоки з усіх багатоквартирних будинків. Під час ремонту також прочистили каналізаційні системи на цій вулиці», - зазначив Владислав Ричко.

Начальник дільниці наголосив, що аварійники працюють оперативно та якісно, ​​незважаючи на непрості, а іноді й небезпечні умови праці.

«Ми робимо все для того, щоб мережі водовідведення Київського району були повністю готові до опалювального сезону. Особливу увагу приділяємо усуненню аварійних ситуацій на трубопроводах та колекторах після вибухів. Щоб не відключати водопостачання та не доставляти проблем харків'янам, намагаємося ремонтувати такі пориви максимально швидко. Траплялося, що робітники чекали на закінчення обстрілів у сховищах і потім завершували ремонт. Відновлювали пошкоджені вибухами трубопроводи та колодязі на вул. Галана, вул. Матюшенка, пр. Жуковського та в районі Великої Данилівки», - уточнив Владислав Ричко.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини