Маленькі пацієнти 16-ої лікарні вирушили на лікування до Австрії
06 червня 2016 12:47 Медицина
Маленькі пацієнти 16-ої лікарні вирушили на лікування до Австрії 12 онкохворих дітей, які пройшли лікування в Харківській міській дитячій клінічній лікарні №16, сьогодні, 6 червня, вирушили до Австрії.

Діти знаходяться в стані ремісії, і за кордон вони полетіли в супроводі лікарів. Перший пункт їх перебування - громада Санкт-Мартін-ім-Зульмталь, після чого вони поїдуть у місто Іббс-на-Дунаї.

В Австрії діти пройдуть медобстеження, необхідне лікування, також для них проведуть різні екскурсії. Як відзначають лікарі, крім поліпшення фізичного стану така поїздка допомагає змінити психологічний настрій дітей.

З собою до Австрії діти повезли листи подяки заступника міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлани Горбунової-Рубан та подарункові книги про Харків для фахівців, які допоможуть їм швидше одужати.

Зазначимо, що діти з онкологічними патологіями оздоровлюються в Австрії з 1996 року в рамках програми міжнародного співробітництва між Харківською міською радою та австрійською екологічною організацією «Глобал-2000».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини