Харковом їздитиме різдвяний трамвай
05 січня 2018 11:08 Культура
Харковом їздитиме різдвяний трамвай Традиційний різдвяний трамвай їздитиме по Харкову 7 січня.

Як повідомили організатори, цього року вагон буде один, але він зробить п'ять рейсів - щогодини з 16:00 до 20:00. Стартуватиме трамвай від поворотного кола на Південному вокзалі, там же буде завершувати маршрут. Недалеко від зупинки, на вул. Полтавський Шлях, 56 (колишній Будинок побуту), працюватиме майданчик зі святковою програмою, майстер-класами та казками.

У заході візьмуть участь групи «Fever», «Третій Колодязь», «Морж», актори академічних і приватних театрів, музиканти. Спеціальну програму для «Різдвяного трамвая» підготували учасники американсько-українського проекту «Шлях до Бродвею», який нещодавно був представлений у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка.

Щоб стати пасажиром арт-трамвая, потрібно заповнити спеціальну форму, прийти на зупинку трохи раніше відправки рейсу і розшукати Звіздаря - людину із зіркою на жердині. Він направить до Скарбника, якому потрібно буде заплатити за квиток (вартість квитка - 80 грн). Як зазначають організатори, ці кошти покриють витрати на оренду трамвая.

До речі, для проведення заходу запрошуються добровільні помічники. Бажаючим взяти участь у проекті в якості волонтера необхідно заповнити цю форму. До акції вже долучилися представники громадських організацій «День музики», «Платформа театральних ініціатив», «Перекотіполіс» та інші.

Більш детальна інформація є на сторінці заходу в соціальній мережі «Facebook».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини