Харків'янин Павло Шеїн відзначив 100-річчя
13 грудня 2018 17:32 Суспільство
Харків'янин Павло Шеїн відзначив 100-річчя Харків'янин, житель Московського району Павло Шеїн сьогодні, 13 грудня, відзначив свій 100-річний ювілей.

Цього дня привітати Павла Івановича прийшли представники районної адміністрації - перший заступник голови Адміністрації Московського району В'ячеслав Зоценко і заступник голови адміністрації району Юлія Жаркова. Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса вони привітали ювіляра і побажали йому здоров'я і благополуччя.

«Дожити до такого поважного віку - це приклад для кожної людини. І в цей день всіх нас переповнює глибоке почуття гордості за те, що нам випала честь дізнатися ближче вас, вашу непросту долю і трудовий шлях, особливо в роки війни, післявоєнний період. Ваше життя - це ціла книга, історія справжньої людини, харків'янина!» - зазначили представники райадміністрації, звертаючись до ветерана.

Свій сотий день народження Павло Іванович святкує в колі сім'ї. Як зазначив довгожитель, його життя не можна назвати простим: пережив бідність, хвороби, Голодомор, Другу світову війну. Але, незважаючи ні на що, з усіма труднощами впорався. І головним секретом свого довголіття вважає підтримку сім'ї. Ювіляр дуже пишається успіхами своїх дітей і особливо онуками, які зараз живуть у Білорусі та Китаї, однак постійно приїжджають до улюбленого дідуся, як і цього дня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини