Харків'яни відзначають День Незалежності України
24 серпня 2018 11:23 Суспільство
Харків'яни відзначають День Незалежності України Урочисте покладання квітів з нагоди 27-ї річниці незалежності України відбулося сьогодні, 24 серпня, на пл. Конституції в Харкові..

У церемонії взяли участь голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, секретар Харківської міської ради Олександр Новак, заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, директори департаментів, представники громадських організацій, духовенства, військові та жителі міста. Також на святі були присутні представники 21 іноземної делегації, які приїхали до Харкова з нагоди Дня міста.

Присутні поклали квіти до монументу Незалежності, на площі виступили духовий оркестр та ансамбль народного танцю.

Нагадаємо, що заходи, присвячені Дню Незалежності України, продовжаться в Центральному парку культури та відпочинку імені Горького і у сквері «Стрілка». О 12:00 в парку Горького розпочнеться святковий концерт «З Днем народження, Україно!», а ввечері відбудеться святковий концерт на воді вздовж Нетеченської набережної за участю музикантів з міст Цзинань (Китай), Газіантеп (Туреччина), Тбілісі (Грузія) і Цинциннаті (США).

Довідка. 24 серпня 1991 року Верховна Рада УРСР прийняла Акт проголошення незалежності України, який 1 грудня 1991 року підтвердив народ на всеукраїнському референдумі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини