Харків'ян запрошують на виставку робіт юних архітекторів
18 червня 2018 13:52 Культура
Харків'ян запрошують на виставку робіт юних архітекторів Виставка робіт вихованців Дитячої архітектурної школи під назвою «La Dolce Vita» відкриється 21 червня в Центрі сучасного мистецтва «ЕрміловЦентр» (пл. Свободи, 4, вхід з боку Клочковського узвозу).

В рамках виставки буде представлено понад 20 проектів приватних будинків, а також дослідження в кресленнях і макетах району між річкою Лопань і вул. Полтавський Шлях.

За словами організаторів, виставка буде цікава не тільки одноліткам авторів робіт, але і професійним архітекторам.

«La Dolce Vita» - це історія про нові значення насолоди і легкості, про трансформацію ідеалів в архітектурі. Одним з головних викликів професії архітектора є формування цінностей. Робота з бажаннями - внутрішніми, успадкованими, нав'язаними або недеформованими - стала найбільшим випробуванням в ході навчання учнів школи. Взаємодія було дуже цікавою, адже саме ці люди змінять наш спосіб життя, буденність, простір», - зазначив засновник Дитячої архітектурної школи Богдан Волинський.

Під час роботи виставки всі бажаючі зможуть записатися і прийти на майстер-класи для дітей від 8 до 14 років, які пройдуть 23 і 26 червня у виставковому центрі.

Початок відкриття експозиції - о 18:00. Виставка працюватиме до 30 червня.

Довідка. Дитяча архітектурна школа була відкрита в Харкові 2015 року. За три роки студентами школи на різних курсах стали понад 200 дітей в шести містах України.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини