«Харківводоканал» замінює зношений трубопровід безтраншейним методом
14 вересня 2017 14:55 ЖКГ
«Харківводоканал» замінює зношений трубопровід безтраншейним методом КП «Харківводоканал» проводить на вул. Маршала Конєва заміну двох технічно зношених трубопроводів безтраншейним методом.

Як повідомив сьогодні, 14 вересня, заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков, ці трубопроводи забезпечують подачу води в частину Холодногірського і частину Новобаварського районів.

За його словами, заміна труб здійснюється за сучасною безтраншейною технологією «pipe bursting», за якою старий трубопровід безпосередньо в землі руйнується спеціальним гідравлічним механізмом, а на його місце прокладаються нові поліетиленові труби. Ця технологія раніше застосовувалася на пр. Науки і добре себе зарекомендувала. Завдяки її застосуванню підприємство зможе економити близько 30% коштів при проведенні ремонтних робіт.

«В рамках капітального ремонту проїжджої частини на вулиці Маршала Конєва бригади нашого підприємства проводять заміну 800 метрів водопроводу. Роботи планується закінчити до 1 жовтня, після чого дорожники почнуть відновлення асфальтового покриття», - зазначив Владлен Волков.

За його словами, роботи на цій ділянці проводяться без відключення абонентів від водопостачання.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини