«Харківводоканал» замінив понад 16 кілометрів мереж водопостачання
22 вересня 2020 15:55 ЖКГ
«Харківводоканал» замінив понад 16 кілометрів мереж водопостачання Понад 16 кілометрів технічно зношених мереж холодного водопостачання було замінено з початку 2020 року у Харкові.

Про це сьогодні, 22 вересня, повідомив начальник ділянки з перекладки і санації водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Ніяз Ахмедов.

За його словами, заміна мереж холодного водопостачання проводиться у всіх районах міста. Роботи виконують таким чином, щоб скоротити час відсутності водопостачання у харків'ян.

«Зараз завершуємо перекладання ділянки по проспекту Перемоги, 59. Тут замінили частину трубопроводу і провели аварійно-відновлювальні роботи на насосній станції. Ми застосовуємо сучасні методи, які дозволяють замінювати ділянки аварійних водопровідних мереж без руйнування міської інфраструктури, а також значно скорочують витрати на ремонт мереж і відновлення дорожнього покриття», - зазначив Ніяз Ахмедов.

Як повідомили на підприємстві, в цілому до кінця року «Харківводоканал» планує замінити понад 25 км мереж холодного водопостачання.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини