«Харківводоканал» рекомендує своєчасно передавати показання приладів обліку
30 листопада 2017 10:36 ЖКГ
«Харківводоканал» рекомендує своєчасно передавати показання приладів обліку Для проведення коректних нарахувань за послуги водопостачання та водовідведення КП «Харківводоканал» рекомендує абонентам передавати показання приладів обліку до 20 числа поточного місяця.

Як повідомив директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак, постановою Кабінету Міністрів України №633 від 30 серпня були внесені зміни у порядок прийому показань приладів обліку у абонентів комунальних служб.

«На законодавчому рівні встановлений порядок передачі показань приладів обліку води. Кожен абонент зобов'язаний до 20 числа поточного місяця передати показання приладів обліку. Якщо показання до КП «Харківводоканал» передані не були, то абоненту автоматично робляться нарахування за встановленою нормою споживання води відповідно до кількості прописаних мешканців. Після передачі показань у наступному місяці буде проведено перерахунок і вказані суми відповідно до фактичних показників приладів обліку», - зазначив Тарас Грущак.

За його словами, на сьогоднішній день існує кілька різних способів передачі показань приладів обліку води.

«Найнадійніший і простий - через особистий кабінет на офіційному сайті підприємства. Він гарантує передачу показань без очікувань на телефонній лінії», - пояснив Тарас Грущак.

Також абоненти можуть вказувати обсяги споживання води в платіжках ЄРЦ «Мегабанк», за багатоканальним телефоном (057) 707-57-57 call-центру підприємства, за цілодобовим телефоном для прийому показань водомірів (057) 707-58-51 і спеціальним номером «Viber»: (050) 355-12-12 (цей номер призначений тільки для прийому показань у форматі повідомлень).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини