Харківських енергетиків привітали з професійним святом (оновлено)
19 грудня 2014 13:55 Місто
Харківських енергетиків привітали з професійним святом (оновлено) Святковий захід, присвячений майбутньому Дню енергетика, пройшов сьогодні, 19 грудня, в АК «Харківобленерго».

Енергетиків від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса привітав заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов.

«Харків розвивається, наше місто стало гарним, і ми вважаємо його найкращим в Україні. Все це, звичайно, завдяки і вашому важкого щоденній праці. Всі бачать, яким освітленим став Харків, як багато в ньому робиться, щоб він став ще кращим. І все це результат наших з вами спільних зусиль. Ваша праця неможливо переоцінити. У переддень Нового року бажаю вам щастя, здоров'я, успіхів і процвітання », - зазначив Ігор Терехов.

Ряду працівників енергетичної галузі заместіетль міського голови вручив почесні нагороди.

Так, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток електроенергетики Подяки Харківського міського голови отримали лаборанти, енергетики, інженери-конструктори, машиністи насосних станцій, начальники підрозділів АК «Харківобленерго», ПАТ «Харківська ТЕЦ-5» та ДП «Завод «Електроважмаш».

Крім того, Почесні грамоти виконкому міської ради отримали майстри, електрогазозварники, електрослюсарі, інженери та інші фахівці, які віддали підприємствам не один рік роботи.

З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини