Харківських будівельників привітали з професійним святом
09 серпня 2018 16:30 Місто
Харківських будівельників привітали з професійним святом Концерт, присвячений Дню будівельника, пройшов сьогодні, 9 серпня,у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка.

Перед концертом відбулася церемонія нагородження, на якій перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов вручив представникам галузі Подяки міського голови та Почесні грамоти виконавчого комітету Харківської міської ради. Зі списком нагороджених можна ознайомитися тут.

«Ми з вами реалізуємо такі проекти, рівних яким немає в Україні. Щоб побачити результати вашої роботи, досить пройтися навколо театру. Перед ним стоїть гарний храм, створений вами. За ним - йде будівництво великого багатоповерхового паркінгу, нової дороги, яка з'єднає вулиці Римарську і Клочківську, йде будівництво кращого в Україні зоопарку, реконструкція саду Шевченка. За цей рік ми багато чого зробили. Побудували Регіональний центр послуг, багато будівельних робіт провели в Саржиному яру, і я впевнений, що в подальшому буде реалізовано ще багато знаменних і цікавих для нашого міста проектів», - зазначив Ігор Терехов.

Він подякував колективам підприємств «Трест Житлобуд-1», «Житлобуд-2», «Паркінг+», «Авантаж», «Спецбуд-3», «Стальконструкція», «Енергосервіс», Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради та інших організацій за великий внесок у соціально-економічний розвиток міста, оновлення об'єктів міського господарства і будівництво доступного житла, в тому числі для вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей.

«У вас дуже важка робота, я знаю про неї не з чуток. Ви знаходитеся на роботі за будь-яких погодних умов, незважаючи на різні труднощі, втілюєте в життя соціально значущі, важливі для кожного городянина проекти. Дякую за вашу роботу! Я бажаю вам успіхів, щоб усі ми жили в гарному, мирному і квітучому місті Харкові», - сказав перший віце-мер.

Після церемонії вручення грамот пройшов святковий концерт.

Зазначимо, що День будівельника святкують у другу неділю серпня, цього року - 12 серпня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини