Харківські школярі стали переможцями всеукраїнських учнівських олімпіад
08 квітня 2016 12:34 Освіта
Харківські школярі стали переможцями всеукраїнських учнівських олімпіад Учні навчальних закладів Харкова стали переможцями всеукраїнських учнівських олімпіад з різних предметів 2016 року.

Як повідомили в Департаменті освіти, з 21 по 25 березня в Запоріжжі проходив IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. У змаганнях взяли участь 172 школяри з усіх регіонів України. До складу команди Харківської області увійшли 26 учнів навчальних закладів міста Харкова, і всі вони стали переможцями і призерами. Зокрема, 1-е місце на олімпіаді завоювали 7 учнів, 2-е місце - 11 учнів, 3-е місце - 8 учнів. Це учні Харківського фізико-математичного ліцею №27 та Харківського навчально-виховного комплексу №45 «Академічна гімназія». 

Також харківські школярі стали переможцями і призерами фінальних змагань Всеукраїнських учнівських олімпіад, які проходили з 27 березня по 1 квітня в різних містах України. Учасниками заключного етапу всеукраїнських олімпіад стали 60 учнів навчальних закладів Харкова. Дипломи переможців та призерів отримали 46 школярів. З повним списком переможців та призерів можна ознайомитися на сайті Департаменту освіти. 

Крім того, харківські школярі стали переможцями і призерами всеукраїнських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій, які пройшли в Черкасах і Хмельницькому. Харків на цих олімпіадах представляли 15 школярів. Більшість учасників продемонстрували глибокі знання і креативний підхід при вирішенні конкурсних завдань. В результаті 13 юних інформатиків визнані переможцями і призерами. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини