Харківські пенсіонери взяли участь у турнірі з боулінгу
23 квітня 2019 17:52 Суспільство
Харківські пенсіонери взяли участь у турнірі з боулінгу Представники клубів активного довголіття територіальних центрів міста Харкова сьогодні, 23 квітня, взяли участь у турнірі з боулінгу.

У боротьбі за чемпіонське звання свої навички і майстерність продемонстрували спортсмени від 60 до 85 років - всього дев'ять команд (по п'ять осіб від кожного району).

Суддівську бригаду очолила заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

«Ідея проводити спортивні змагання серед літніх людей виникла не випадково. Це багаторічний проект клубів активного довголіття, який, за великим рахунком, уособлює філософію територіальної громади Харкова: люди повинні бути активними і прагнути до того, щоб ця активність зберігалася якомога довше, незалежно від того, скільки тобі років. В рамках цього проекту ми також проводимо різні фестивалі, концерти, організовуємо екскурсії та походи в кінотеатри, театри. Тобто намагаємося створювати всі необхідні умови, щоб люди почувалися позитивно і вели здоровий, активний спосіб життя», - зазначила Світлана Горбунова-Рубан.

Учасники турніру показали гідні результати. Так, перше місце посіла команда «Оптимісти» Холодногірського району (168 балів). Другими стали команди Немишлянського та Індустріального районів (по 160 балів), третій результат показала команда Основ'янського району (147 балів). Усі учасники турніру отримали заохочувальні призи.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини